bruixesdavui

This WordPress.com site is the bee's knees

_Qui Som?

Aquest blog és una aposta d’Arran Fort Pienc per tal de treballar un dels seus eixos ideològics, el feminisme. Volem que aquest blog sigui una eina útil tant de cara a apropar-lo i difondre’n els seus diferents àmbits, com de cara a aprofundir en les diferents vessants del feminisme i la seva història.

Un punt de trobada per a totes aquelles que busquem conèixer com ens afecta el patriarcat dia rere dia, nous i vells camins per superar-lo, la vida i obra de feministes històriques o el xoc de diferents teories feministes. Pretén, doncs, amb tota la il·lusió i la modèstia del món, ser un petit gra de sorra a la lluita per la destrucció del patriarcat, a partir de la conscienciació i la formació de les persones, persones que desitgem que siguin o esdevinguin, actives militants feministes.

Arran Fort Pienc som el nucli al barri de l’organització juvenil de l’Esquerra independentista ARRAN.

Volem esdevenir un espai de trobada del jovent crític del barri per poder donar resposta i oferir alternatives a les problemàtiques que ens afecten de forma més directa, ja sigui com a joves, com a catalans i catalanes, com a dones, com a immigrants, com a estudiants o com a treballadores.

EL SOCIALISME… com a model de societat sense desigualtats polítiques, econòmiques, socials, per raó de gènere, d’orientació sexual o procedència. Així doncs, proposem una alternativa popular i participativa, contrària al neoliberalisme i a la globalització.

 

L’ALLIBERAMENT DELS PAÏSOS CATALANS… com a nació diferenciada amb una llengua, identitat i cultura pròpies. Volem decidir el nostre futur, i mentre seguim patint les agressions dels Estats espanyol i francès seguirem fomentant la mobilització del jovent català contra la simbologia imposada, contra les seves institucions i contra les forces d’ocupació.

 

EL FEMINISME… contra una societat que perpetua la submissió del gènere femení envers els interessos masculins, que ens imposa un model de família heterosexual i monogàmica i un model de relacions sexuals. Cal combatre la violència sexista i homòfoba des de tos els àmbits, denunciant el sexisme en el discurs polític de la dreta i la socialdemocràcia, la publicitat sexista de moltes empreses o la tradició patriarcal que patim a casa, al carrer, a l’escola i a la feina.

 

ALLIBEREM ESPAIS! Defensem la creació d’espais de trobada i d’oci alternatius autogestionats, és per això que creiem que l’okupació d’espais en desús és una eina legítima i necessària en la lluita contra l’especulació urbanística, l’oci consumista i la destrucciód el barri.

 

VIVIM EN PRECARI… però lluitem a diari! Exigim llocs de treball dignes al barri, denunciant les ETT’s, la precarietat laboral, les condicions del jovent no qualificat, els contractes escombraria, els acomiadaments massius…

 

PER UN FUTUR SOSTENIBLE… defensem les pràctiques sostenibles i responsables amb el medi ambient que dia rere dia pateix els interessos de les grans multinacionals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s