bruixesdavui

This WordPress.com site is the bee's knees

Princeslandia o com el maquillatge esdevé el burca d’occident

Deixa un comentari

 ” En l’època de la tecnologia, els videojocs, els ordinadors i les consoles, les nostres nenes necessiten trobar un espai de fantasia, real i cridaner que no només els evoqui diversió sinó una evasió diferent al que es troben en la vida quotidiana.
Princelandia no és un SPA a l’ús, la nostra filosofia es basa en el model educatiu de les més petites relacionat amb la salut, l’alimentació i el benestar. Tot el nostre personal són educadors de manera que les activitats, les festes, i tota la diversió es basen en passar un moment divertit mentre alhora s’inculca una imatge positiva del benestar i de la cura personal. Tots els nostres productes, mobiliari, alimentació i decorats són únics i exclusius. Els menús han estat escollits per complir amb els requisits d’una dieta saludable.
Els serveis són individuals i en grup. També pots celebrar el seu aniversari d’una manera diferent i original. Aconsegueix que ni la teva filla ni les seves amigues ho oblidin. Durant dues hores les més petites viuran una experiència única a Europa: passarel·la de moda, circuit spa, i un món de fantasia i relax que mai abans havien experimentat. “
Presentació de Princeslandia extreta de la seva pròpia web.

Al nostre país malauradament tenim quatre franquícies d’aquest ” negoci”, per dir-ho d’alguna manera , una a Palma, dues a València i una a Gandia. És important conèixer quin és el llenguatge que parla el Patriarcat als Països Catalans:

– Quan es parla de model educatiu relacionat amb la salut i l’alimentació es fa una clara referència a educar en la pressió estètica i els cànons de bellesa impossibles de complir que porten any rere anys a moltes joves del nostre país a conseqüències nefastes i opressores  ja sigui amb la imposició i la impossibilitat de decidir sobre els nostres cossos com també l’aparició de trastorns alimentaris.

– Quan és parla d’educadors no parla de transmetre uns valors emancipadors que ens ajudin a totes a millorar i trencar amb totes les opressions que patim dia rere dia com a joves catalanes. Les escoles i universitats públiques actuals tampoc van en aquest sentit, però d’aquí al que se’ns planteja en aquest video, hi ha un bon tros. Això és VIOLÈNCIA DE GENÈRE.

– Què vol dir tenir cura personal i una imatge positiva del benestar ? El benestar és que ens passem la vida esperant el príncep blau ? És la monogàmia com a una opció d’entendre les nostres relacions sexo-afectives ? L’heteropatriarcat marca unes pautes de conducta on l’amor romàtic és un pal de paller de la seva estructura bàsica. I la cura personal ? La divisió sexual del treball exemplificada aquí amb les cures personals se’ns plasma en aquesta empresa com una actitud positiva i que han d’aprendre les nenes que han de desenvolupar plàcidament les seves vides dins d’aquest món sexista.

– Passarel·les, moda, fantasia, spa … No farem més èmfasi perquè creiem que és evident la violència que aquestes activitats generen en aquestes nenes, amb una opressió i manipulació que no fa res més que refermar nos en la visió que cal ensorrar aquest sistema de dominació global que és el patriarcat.

Companyes, organitzem-nos i lluitem, perquè aquesta xurma, tard o d’hora, ho pagarà de ben segur !

Contra la violència patriarcal i capitalista; Desobediència Feminista

RÀBIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s